tiistai 10. helmikuuta 2015

Tästä kaikki alkoi

Tuohon kakkujen tekemiseen löysin innostuksen aikoinani vuonna 2006 kun esikois tyttäreni ristiäisiä vietettiin.
Ristiäiskakku mistä kaikki sai alkunsa.

Tänä ensimmäisenä vuotena en vielä oikein kunnolla innostunut, mutta kipinä syttyi. Tässä vuoden 2006 kuva saldoa:






Nämä on tehty oman perheen synttäreille ja nimppareille. 
Tämä viimeinen nalle puh kakku taisi olla se viimeinen kipinä tämän leipomis innostuksen lähtemisestä käsistä. 

-MÄMMI-


3 kommenttia:

  1. Kehitys on nähtävissä , mutta nämäkin kakut aivan upeita! En osais ikinä pursottaa noin hienosti. No onneksi tämmönen pari kertaa vuodessa kakun leipova voi sitten levittää kerman veitsellä vähän sinne päin :D

    VastaaPoista
  2. Mitä kermaa sulla yleensä on näissä? Onnistuuko laktoosittomasta tehdä 'tukevaa' vaahtoa?

    VastaaPoista
  3. yleensä käytän flora vispiä. Tulee paras tulos niin maullisesti kuin näöllisesti. Saa laktoosittomasta myös tukevan vaahdon. Voi lisätä vähän vaniljakreemijauhetta niin tulee vielä tukevampi.

    VastaaPoista